Alta 4-EVENT КОРОВИ

ЗУСТРІЧАЙТЕ КОРОВУ 5677.

Вона живе на молочній фермі на 1500 корів, яка співпрацює з компанією Альта Дженетикс та використовує продукцію Альта Дженетикс для відтворення свого стада. На фермі її доять тричі на день в доїльному залі “паралель” 2*20.

Її годують добре збалансованим раціоном, а коли вона поїла, вона проводить час, комфортно відпочиваючи в вільних стійлах з піщаним ґрунтом. У 5677 зараз друга лактація. А в Альта Дженетикс ми називаємо її 4-EVENT корова.

Хто ж такі Alta 4-EVENT корови?

Якщо Ви подивитесь на будь-яку картку корови в DairyComp або Вашій програмі управління стадом, то у Alta 4-EVENT корови вказано лише чотири основні події протягом її лактації:

  1. РОЗТЕЛ
  2. ОСІМЕНІННЯ
  3. ПІДТВЕРДЖЕННЯ ТІЛЬНОСТІ
  4. СУХОСТІЙ

У випадку 5677 це означає, що вона народила живе теля без ускладнень. У неї не було молочної лихоманки, кетозу чи затримки плаценти. Ніякі інші метаболічні проблеми не уповільнили її після отелення, і, уникаючи цих проблем, вона не потребувала витрат на лікування.

Після 60-денного добровільного періоду очікування,  було проведено осіменіння корови 5677 . Оскільки “ОСІМЕНІННЯ” вказано лише один раз у картці цієї корови, ми знаємо, що їй знадобилася лише одна спермодоза, тобто лише одне осіменіння, щоб вона стала тільною.

Пізніше було підтверджено, що вона тільна, у картці корови зазначено як “ТІЛЬНА”. Це можливо лише тому, що у неї не було ранньої втрати ембріона або аборту, а також відсутні репродуктивні проблеми.

Четверта й остання подія лактації у корови 5677 відображається як “СУХОСТІЙ” в її картці . Це означає, що протягом періоду лактації не було інших тривалих проблем. В неї відсутні будь-які захворювання, котрі могли б подовжити оптимальний період лактації. Тому вона була переведена в сухостій, щоб підготуватися до наступної лактації.

Чого не вистачає?

Вам може бути цікаво, чого не вистачає в картці корови 5677. Звичайно, під час лактації також відбуваються різні маніпуляції, такі як переміщення в інший загін, розчистка ратиць, вакцинація та повторна перевірка тільності.

Але чого насправді не вистачає в лактації Alta 4-EVENT корови, так це недоліків – дорогих і трудомістких проблем, які перешкоджають загальній прибутковості стада. Корова з 4 подіями, така як 5677, не хворіє на мастит. Вона не стає кульгавою і не має проблем із відтворенням. Вона уникає хвороб, інфекцій і неприємностей, які можуть завдати головного болю навіть найкращим фермам.

Створюйте більше корів, таких як 5677

Корова 5677 — це не лише 4-EVENT корова. Це прибуткова корова. Подумайте про те, що Ви заощаджуєте час і кошти та отримуєте спокій із 4-EVENT коровами. Таке стадо корів, як 5677, не потребує дорогого лікування та не втрачає продуктивність молока через проблеми зі здоров’ям.

On Key

Related Posts